TARAFSIZ SPOR HABERLERI

.

7 Mayıs 2013 Salı

Pektemek gol demek!


Neredeyse tüm sezonu sakat geçiren Mustafa Pektemek bir döndü pir döndü.

Eskişehir deplasmanında taraftarın kendisi için bağırdı tezahüratı gerçek yapan genç futbolcu attığı golle Beşiktaş'ı galibiyete uçurdu.
Dış sahadaki son iki maçı toplam 7 gol yiyerek kaybeden Beşiktaş, iki sezondur gülemediği Eskişehir deplasmanından 3 puanı alırken Mustafa Pektemek başroldeydi. İkinci haftadaki Galatasaray derbisinde çapraz bağlarından sakatlanan ve sahalara dönmek için 28. haftadaki Bursaspor maçına kadar bekleyen genç futbolcu dün Kartal'ı galibiyete uçuran isimdi. Sakatlıktan döndükten sonra 5 haftada 2. golünü kaydeden Mustafa Pektemek yine deplasmanda güldü.

2. YARIDA HOLOSKO'DAN DAHA GOLCÜ

Bu sezonki ilk sayısını Akhisar Bld. deplasmanında kaydeden ancak takımına galibiyeti hediye edemeyen Pektemek, Eskişehir'de ise bu şanssızlığını kırdı. 76'da iki kişinin arasından sıyrılıp golünü atan yıldız futbolcu ilginç bir istatistiğe imza attı. Sezonun ilk yarısında 8 gol atan Filip Holosko ikinci devrede sadece 1 kez fileleri havalandırırken Mustafa Pektemek aynı sürede çok daha az maçla 2 gol kaydetti. Bu arada devre arasında kiralanan Niang, üst üste ikinci haftada da fileleri havalandırdı ve Süper Lig'deki gol sayısını 3'e çıkardı.
Öte yandan B.Dortmund'un gurbetçi yıldızı Nuri Şahin, twitter'dan Mustafa'yı tebrik etti.

1 yorum:

  1. Pektemek genc bir yetenek besiktas icin kacirmasinlar bence

    YanıtlaSil

 
=============== Sponsored by Domains-for-free.de ===============