TARAFSIZ SPOR HABERLERI

.

8 Mayıs 2013 Çarşamba

Ibrahim Toraman: Sampiyonlar Ligi'ne Kalmak istiyoruz

Beşiktaşlı oyuncu İbrahim Toraman, bu sezon sonunda Şampiyonlar Ligi'ne kalmak istediklerini söyledi.

Beşiktaşlı oyuncu İbrahim Toraman, bu sezon sonunda Şampiyonlar Ligi'ne kalmak istediklerini söyledi. 

Bir spor markasının tanıtımına katılan ve burada basın mensuplarının sorularına cevap veren Kaptan İbrahim Toraman bu sene UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılmaları halinde çok mutlu olacaklarını söyledi. İbrahim Toraman, şunları söyledi: 

"Şampiyonlar Ligi'ne kalırsak bizim için çok iyi olacak. Tabi bu sadece bizim elimizde olan bir şey değil. Fenerbahçe'nin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Son 2 hafta galip gelerek 6 puanla ligi bitirmek istiyoruz." 

Toraman, Spor Toto Süper Lig'de oynayacakları ve BJK İnönü'ye veda maçı olarak adlandırılan Gençlerbirliği karşılaşmasını da mutlaka kazanmaları gerektiğini sözlerine ekledi. 

SAMET HOCA BAŞARILIDIR 

Beşiktaş teknik direktörü Samet Aybaba'nın başarılı bir sezon geçirdiğini söyleyen tecrübeli oyuncu, "Samet hoca başarılıdır. Lig devam ederken kaos ortamı oluşturmak bize zarar verir. Beşiktaş camiası ve taraftarları takımın başında kim varsa sezon sonuna kadar sahip çıkması lazım. Sezon sonu herşey oturulur konuşulur. Ona göre bir karar verilir." dedi. 

Öte yandan kaptan İbrahim Toraman, sezon sonu bitecek olan sözleşmesi hakkında da konuşarak, "Kulüple görüşmelerim olumlu gidiyor. 2 hafta içinde herşey netlik kazanır." dedi.

0 Yorumlar:

Yorum Gönder

 
=============== Sponsored by Domains-for-free.de ===============