TARAFSIZ SPOR HABERLERI

.

29 Nisan 2013 Pazartesi

Aslan'ın Podolski askı

Alman basını, Galatasaray’ın üçüncü kez Lukas Podolski için girişimde bulunmaya hazırlandığını iddia etti..

Süper Lig’de şampiyonluğa çok yaklaşan Galatasaray, gelecek sezonun transfer planlarını yapmaya başladı. 

Alman basınından Express’in haberine göre sarı-kırmızılılar, rotayı yeniden Arsenal’in yıldızı Lukas Podolski’ye çevirdi. Son olarak Ağustos 2011’de Podolski için girişimde bulunan Galatasaray, Köln’den ret yanıtı almış ve bu transferi gerçekleştirememişti. 

Haberde Podolski’nin Fatih Terim’in ‘favori oyuncularından biri’ olduğu belirtilirken Wesley Sneijder ve Didier Drogba gibi isimlerle daha popüler, daha güçlü bir takım haline gelen Galatasaray’ın gelecek sezonda da Şampiyonlar Ligi’nde oynayacağının altı çizildi. 

Bu sezon Premier Lig’de 29 maça çıkan Lukas Podolski, 9 gol atıp 9 da asist yaptı. 

(Eurosport)

Fernandes´e talip var !


Manuel Fernandes için West Ham United ciddi bir teklif sunmaya hazırlanıyor.

İngiliz basının öne sürdüğü iddiaya göre; İngiltere Premier Ligi ekiplerinden West Ham, Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Manuel Fernandes'e talip oldu.

10 MİLYON STERLİN

İngiliz basını, Fernandes'in Avrupa'da; Benfica ve Valencia, İngiltere'de de Portsmouth ve Everton'da oynayarak önemli bir kariyeri olduğunu belirtiyor. Beşiktaş'taki durumuna da dikkat çeken gazete, 27 yaşındaki yıldızın Beşiktaş'ın en etkili silahı olduğu ancak teknik heyetle yaşadığı problemler yüzünden takımdan ayrılabileceğini yazdı. Bu probleme rağmen Beşiktaş'ın Portekizli oyuncusunu 10 milyon sterlin değerindeki bir teklifin altından bırakmayacağını iddia etti.
West Ham, bu yaz transfer döneminde Beşiktaş'ı ikna edecek bir bonservis bedeli ödeyerek Portekizli yıldızı takımına kazandırmanın hesaplarını yapıyor.
Fanatik

Fikret Orman Umre ziyaretini tamamladı


Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Umre ziyaretinden döndü.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Umre ziyaretini gerçekleştirerek bu sabah İstanbul'a döndü.
Türk Hava Yolları'nın tarifeli seferiyle saat 07.30'da Medine'den İstanbul'a gelen Fikret Orman, herhangi bir açıklama yapmadan havalimanından ayrıldı.
Siyah-beyazlı kulübün başkanı Fikret Orman'ın kısa bir süre içerisinde İnönü Stadı'nda yaşanan kavga olayını yönetim kurulu ile görüşmesi bekleniyor.

28 Nisan 2013 Pazar

Fener pes etmedi!

Benfica zaferi dönüşü azalan şampiyonluk şansını devam ettirmek için kritik bir viraja giren Fenerbahçe, Kayserispor'dan istediğini son dakikada aldı. 

Erken gelen golle şoka giren Kanarya, 2. yarıdaki etkili oyunuyla maçı çevirdi. 89'da penaltıdan galibiyeti getiren Cristian da Kanarya'nın havlu atmasını engelledi: 2-1.

Maça fırtına gibi giren Kayserispor, 6. dakikada golü de bulunca Kadıköy'ü buz kesti. Cleyton'un erken golü Kayserispor'u 1-0 öne geçirirken, konuk ekip ilk yarıda bir çok fırsat yakaladı. Buna karşın beraberlik arayan Fenerbahçe, son vuruşları iyi yapamayınca soyunma odasına 1-0 geride girdi.

SOW-KUYT GİRDİ, İŞLER DEĞİŞTİ

İkinci yarıda ise maçın dengesi bir anda değişti. Krasic ve Orham Şam'ın yerine Kuyt-Sow ikilisi girince F.Bahçe bir anda vites yükseltti. Devre başından itibaren Kayseri kalesini ablukaya alan Sarı Kanarya aradığı golü, 2. yarıda oyuna giren yıldızlarından buldu. Sow'un nefis pasına bekletmeden düzgün vuran Dirk Kuyt, skoru 1-1'e getirdi.

Golden sonra da vites düşürmeyen Fenerbahçe, Kuyt-Sow-Webo üçgeniyle öne geçme sayısı aradı. Kayserispor ise Bobo ve Mouche gibi etkili ayaklarıyla 2. golü kovaladı. Son dakikalarına kadar temponun devam ettiği maçta zaman zaman gerilimin de yükseldi.

CRİSTİAN BU KEZ ATTI

Maçın kader anı ise 89. dakikada yaşandı. Cristian'ın kullandığı köşe vuruşunda, Kayserispor savunmasnın elle mücadehele ettiği topa hakem Kuddusi Müftüoğlu penaltı çaldı. Benfica maçında penaltıyı kaçıran Cristian, yine atışın başına geçen isim oldu. Brezilyalı oyuncu, bu kez kaleci ve topu ayrı noktalara göndererek maçı Fenerbahçe'ye getirdi: 2-1.

Bu sonuçla 58 puana yükselen Fenerbahçe, lider Galatasaray ile arasındaki 7 puanlık farkı korudu.

(Ligtv.com.tr)

FENERBAHÇE: 2 - 1: KAYSERİSPOR

STAT: Şükrü Saracoğlu
HAKEM: Kuddusi Müftüoğlu
YAYIN: Lig TV2

FENERBAHÇE: Mert Günok, Orhan Şam (Dk. 46 Sow), Bekir İrtegün, Serdar Kesimal, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Cristian, Krasic (Dk. 46 Kuyt), Mehmet Topuz, Stoch (Dk. 71 Caner Erkin), Webo 
TEKNİK DİREKTÖR: Aykut Kocaman

KAYSERİSPOR: Ertuğrul, Salih Dursun, Khizanishvili, Simic, Eren Güngör, Ceyhun Gülselam, Riveros, Sefa Yılmaz (Dk. 85 Bilal Yener Arıca), Cleyton (Dk. 85 Okay Yokuşlu), Mouche, Bobo 
TEKNİK DİREKTÖR: Robert Prosinecki

GOLLER: Dk. 6 Cleyton (Kaysierspor), Dk. 57 Kuyt, Dk. 89 Cristian (Pen) (Fenerbahçe)

SARI KARTLAR: Dk. 35 Ceyhun Gülselam, Dk. 70 Salih Dursun, Dk. 80 Sefa Yılmaz, Dk. 90+4 Eren Güngör (Kayserispor), Dk. 75 Caner Erkin (Fenerbahçe)

Rize ile K.Erciyes Süper Lig'de


PTT 1. Lig'de bugün oynanan 32. Hafta maçlarının ardından Spor Toto Süper Lig'de ilk iki takım belli oldu.

Mustafa Denizli'nin teknik direktörlüğünü yaptığı Çaykur Rizespor ile Kayseri Erciyesspor Süper Lig'in yeni takımı oldular.


Ankaragücünü kendi evinde 3-0 mağlup eden Çaykur Rizespor ve deplasmanında Karşıyaka'ya 1-0 mağlup olmasına karşın Kayseri Erciyesspor, bitime iki hafta kala ilk iki sırayı ve Süper Lig'e yükselmeyi garantiledi.

GALATASARAY SAMPİ...!

Süper Lig'de zirvede yer alan Galatasaray, şampiyonluk yolundaki kritik virajı kayıpsız atlattı.. Gaziantepspor'a konuk olan Aslan, fazla etkili olamadığı mücadeleyi kazandı, mutlu sona çok yaklaştı..

Lider Galatasaray, şampiyonluk yolunda dev bir adım daha attı. Sarı kırmızılıar, Gaziantepspor'u 1-0 yenerek son 3 haftaya Fenerbahçe'nin 7 puan önünde girdi. 

Spor Toto Süper Lig'de son haftalara girilirken, Galatasaray, şampiyonluğunu ilan edebileceği maçta Gaziantepspor'a konuk oldu. Sarı kırmızılılar, kazandığı taktirde Fenerbahçe'nin Kadıköy'de Kayserispor'a yenilmesini bekleyecek ve bu ihtimal gerçekleşirse, 19. şampiyonluğunu kucaklayacaktı. 

Terim, zorlu Gaziantep deplasmanında Elazığ maçından farklı olarak sadece Gökhan Zan'ın yerine Semih'e yer veririken, Sneijder'in yerine yine Yekta oynadı. Gaziantep'te ise İBB maçının yıldızı Rostand yine ilk 11'deydi. 

Mücadelenin ilk yarısı sarı kırmızılı ekibin beklediği gibi geçmedi. Kırmızı siyahlılar, hllzı ataklarda özellikle Sernas ile etkili olurken, Litvanyalı, bir kez Muslera ile karşı karşıya kaldı. Ama bunda da Uruguaylı'yı geçemnedi. Gaziantep'in ilk devrede Rostand ile bir topu da direkten döndü ve devre arasına 0-0 beraberlikle girildi. 

İkinci yarıda Galatasaray'ın daha etkili oynaması bekleniyordu ama yine ev sahibi rakip yarı alanda topla fazla oynayan takımdı. Mutlak gole ihtiyacı olan sarı kırmızılılar, aradığını biraz da şansının yardımıyla buldu. 62. dakikada Melo'nun uzun pasında Binya'nın sektirdiği topu yakalayan Burak, ligdeki 20. golünü atarak takımını öne geçiren gole imzasını koydu. 

Kalan bölümde Galatasaray, skoru korumayı başardı ve maçı 1-0 kazanarak son 3 haftaya en yakın rakibi Fenerbahçe'nin 7 puan önünde girdi. Artık sarı kırmızılı ekibe şampiyonluk için Sivasspor maçında alacağı galibiyet yeterli olacak. 

GAZİANTEPSPOR-GALATASARAY: 0-1


STAT: Kamil Ocak
HAKEM: Halis Özkahya

GAZİANTEPSPOR: Karcemarskas, Serdar Kurtuluş, Binya, Kecojevic, Şenol (Dk. 85 Oktay), Turgut (Dk. 67 Cenk), Medunjanin, Bekir Ozan, Sernas (Dk. 67 Traore), Rostand, Serdar Özbayraktar
TEKNİK DİREKTÖR: Bülent Uygun

GALATASARAY: 
Muslera, Eboue, Semih, Dany, Riera, Melo, Selçuk, Yekta (Dk. 46 Emre), Hamit, Burak, Drogba (Dk. 83 Sabri)
TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim

GOL: Dk. 62 Burak

Balıkesirspor PTT 1. Lig´de

PTT 1. Lig'e yükselen ilk takım Balıkesirspor oldu.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta şampiyonluğunu ilan eden Balıkesirspor, PTT 1. Lig'e yükseldi.

Ligin 30. haftasında İnegölspor'a konuk olan kırmızı beyazlılar, 12. dakikada Hüseyin Kar'ın golüyle deplasmandan 1-0 galip ayrıldı. 

Puanını 65'e çıkaran Balıkesirspor, böylece bitime 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.



Bizde Banko 7/24 olarak Balikesirsporu tebrik ediyoruz ve PTT 1.Lig´de Basarilar diliyoruz.

Eneramo Belediye'yi yıktı

Alt sıraları yakından ilgilendiren maçta Sivasspor güldü, Belediye ateşe düştü. Yiğido'nun yıldızı Eneramo hat-trick yaparken Yiğido bu galibiyetle iyice rahatladı, İBB'nin küme kalma ümitleri azaldı.

Spor Toto Süper Lig'de ateş hattının kritik maçında Sivasspor, İBB'yi 4-1 mağlup etti.

Maça taraftarının desteği ile iyi başlayan Yiğido, 5. dakikada Eneramo'nun golüyle skor avantajını yakaladı. Maçta dizginleri elinde tutan Sivasspor 26. dakikada Eneramo'nun golüyle farkı ikiye çıkardı. 30. dakikada İstanbul ekibi Doka'nın golüyle umutlandı ancak 2 dakika sonra Eneramo harika bir frikik golüyle farkı yeniden ikiye çıkardı.

55. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Eneramo kendisinin üçüncü takımının dördüncü golünü kaydetti. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Sivasspor 40 puana yükselerek derin bir oh çekti. 33 puanda kalan İBB ise kümede kalma yolunda büyük bir yara aldı.


SİVASSPOR - İBB: 4-1

STAT: Sivas 4 Eylül
HAKEM:
Mustafa Kamil Abitoğlu


SİVASSPOR:
Korcan, Erhan, Navratil, Ümit, Ziya, Grosicki(Dk. 86 Pedriel), Kadir, Adem(Dk. 59 Mehmet Nas), Aatif, Erman, Eneramo
TEKNİK DİREKTÖR:
Rıza Çalımbay

İBB:
Oğuzhan, Geraldes, Zayatte, Metin, Ekrem, Holmen, Mahmut, Tom, Doka, Zeki(Dk. 53 Tayfun,) Zenke
TEKNİK DİREKTÖR:
Bülent Korkmaz

GOLLER:
Dk. 5 Adem, Dk. 26, Dk. 42 ve Dk. 56 Eneramo, Dk. 30 Doka,
SARI KARTLAR: Dk. 60 Ümit, Dk. 64 Doka, Dk. 71 Mehmet Nas, Dk. 78 Mahmut

Trabzonspor'da üçü bir arada!

Bu sezon Avrupa hedeflerine ulaşmak için mucize bekleyen Trabzonspor ile Gençlerbirliği'nin 3 puan mücadelesinde bordo mavili ekip Halil ve Olcan'ın golleriyle kazandı, bu sezon ilk kez 3 kez üst üste kazanıp taraftarına galibiyet hediye etti..

Trabzonspor: 2 - Gençlerbirliği: 0 

Stat: Hüseyin Avni Aker

Hakemler: Tolga Özkalfa, Serkan Akarca, Serkan Akal

Trabzonspor: Onur, Serkan, Giray, Mustafa, Cech, Aykut, Zokora, Olcan (Dk. 90+1 Volkan), Adrian (Dk. 66 Sapara), Yasin (Dk. 85 Alanzinho), Halil

Gençlerbirliği: Ramazan, Kerim (Dk. 37 Jimmy Durmaz), Aykut, Ahmet, Tosic, Özgür, Cem, Zec (Dk. 83 Lekic), Hurşut (Dk. 65 Ekigho), Azofeifa, Vleminckx

Goller: Dk. 33 Halil, Dk. 90 Olcan (Trabzonspor)

Sarı kartlar: Dk. 5 Aykut, Dk. 49 Vleminckx, Dk. 85 Azofeifa (Gençlerbirliği) Dk. 43 Olcan, Dk. 55 Giray (Trabzonspor) 

Kartal Avrupa askına!


Kümede kalması mucizelere kalan Orduspor'u konuk eden Beşiktaş, Niang ve Ömer'ın kendi kalesine attigi golle kazandı, Avrupa yolunda önemli bir 3 puanı hanesine yazdırdı..

Timsah durdu, Akhisar puanı kaptı!

Ligde 3. sırayı kovalayan Bursaspor, düşme hattında son 3 sıradan uzaklaşmak isteyen Akhisar'ı konuk etti, mücadeleden 1'er gol ve 1 puan çıktı...

Bursaspor: 1 - Akhisar Belediyespor: 1 

Stat: Atatürk

Hakemler: Hüseyin Göçek, Orkun Aktaş, Erdem Bayık

Bursaspor: Carson, Şener (Dk. 79 Okan), İbrahim, Serdar, Vederson, Tuncay (Dk. 62 Sestak), Edu, Batalla, Belluschi, Ferhat, Pinto (Dk. 72 Basser)

Akhisar Belediyespor: Oğuz, Emrah, Sonko, Uğur, Çağdaş, Ahmet Cebe (Dk. 74 Mustafa), Emin, Bruno (Dk. 57 Kenan), Bilal, Güray (Dk. 82 Kerem), Gekas

Goller: Dk. 31 Batalla (Bursaspor), Dk. 22 Gekas (Akhisar Belediyespor)

Sarı kartlar: Dk. 63 Vederson, Dk. 67 Şener, Dk. 74 Serdar, Dk. 88 Edu (Bursaspor), Dk. 84 Emin, Dk. 90+4 Kenan (Akhisar Belediyespor) 

" Tecavüz ettik "

SB Elazığspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural yine çok konuşulacak...


Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, Karabükspor'u 1-0 yendikleri maçın ardından yine gündeme oturacak bir açıklama yaptı.
Kayserispor'a mağlup oldukları karşılaşmadan sonra "Bize resmen tecavüz ettiler" açıklamasını yapan Yılmaz Vural "Kayserispor maçının ardından söylediklerim çok konuşulmuştu. Bu kez aynı şeyi biz yaptık" ifadesini kullandı.

27 Nisan 2013 Cumartesi

Bugün Futbol´da Cumartesi karsilasmalari


27 Nisan 2013 - BUGÜN FUTBOL ´da günün karsilasmalari söyle..

ALMANYA Bundesliga

Augsburg 3:0 Stuttgart
Bayern Münih 1:0 Freiburg
Hoffenheim 2:1 Nürnberg
Leverkusen 1:0 Bremen
Wolfsburg 3:1 Mönchengladbach
Düsseldorf 1:2 Dortmund

ALMANYA 2. Bundesliga

Aue 0:0 Duisburg
FSV Frankfurt 3:1 Dresden

TÜRKIYE SüperLig

Besiktas 2:0 Orduspor
Bursaspor 1:1 Akhisar Bld. Spor
Elazigspor 1:0 Karabükspor
Sivasspor 4:1 Istanbul B.B.
Trabzonspor 2:0 Genclerbirligi

INGILTERE Premier League

Manchester City 2:1 West Ham
Everton 1:0 Fulham
Southampton 0:3 West-Bromwich
Stoke City 1:0 Norwich
Wigan 2:2 Tottenham

FRANSA Ligue 1

Lorient 0:1 Marseille

ISPANYA Primera Division

Levante 0:1 Celta Vigo
A.Bilbao 2:2 Barcelona

ITALYA Serie A

Atalanta 1:1 Bologna
Cagliari 0:1 Udinese

RUSYA Premier-Liga

Lok. Moskova 3:1 FK Rostov

Bahisci tek gol´den 13.000 Euro kaybetti

Bayern Münih ve Dortmund´un Sampiyonlar Ligi Maclari icin 4:0 skor Tahmini yapan Bayan bir bahisci yaklasik 13.000 Euroyu Dortmund macinda "Mats Hummels"in hatasi yüzünden kaybetti.


Cilgina dönen bahiscinin kuponu sosyal medyada büyük bir yanki buldu.

Oynadigi bahis sirketi "tipico" ise bayan bahisciye tekrar bir sans verdi, eger 2. Sampiyonlar ligi maclarindan alman ekipleri 4-0 kazancak olursa, 13.000 ödemeyi söz verdi.

26 Nisan 2013 Cuma

FENERBAHCE 1:0 BENFICA MAC ÖZETI (VIDEO)

FENERBAHCE 1:0 BENFICA




BASEL 1:2 CHELSEA MAC ÖZETI (VIDEO)

BASEL 1:2 CHELSEA




Bugün Futbol´da Cuma karsilasmalari

26 Nisan 2013 - BUGÜN FUTBOL ´da günün karsilasmalari söyle..

ALMANYA Bundesliga
20:30 G.Fürth vs. Hannover 96

ALMANYA 2. Bundesliga
18:00 Ingolstadt vs. Braunschweig
18:00 Sandhausen vs. Bochum
18:00 Union Berlin vs. Regensburg


FRANSA Ligue 1
20:30 Lille vs. Sochaux

ISPANYA Primera Division
21:00 Vallecano vs. Osasuna

Geliyoruz Amsterdam'a

Temsilcimiz Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi yarı final ilk maçında Portekiz ekibi Benfica'yı 1-0 yendi.

Büyüksün Fenerbahçe, bekle bizi Amsterdam... Aykut Kocaman'ın öğrencileri, tarihinde ilk kez yükseldiği UEFA Avrupa Ligi yarı finali ilk maçında Kadıköy'de Benfica'yı 1-0 yendi. Türkiye'yi sevinçten sokağa döken Fenerbahçe'nin golünü 71'de Egemen kaydetti. 3 kez direğe takılan temsilcimiz, 45+1'de Baroni'nin ayağından bir de penaltı kaçırdı.




Stat: Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu
Hakemler: Milorad Mazic, Milovan Ristic, Igor Radojcic (Sırbistan)
Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Yobo, Egemen Korkmaz, Ziegler, Meireles (Dk. 64 Salih Uçan), Mehmet Topal, Kuyt, Cristian (Dk. 86 Selçuk Şahin), Sow (Dk. 87 Krasic), Webo
Benfica: Artur, Maxi Pereira, Jardel, Garay, Melgarejo, Andre Gomes (Dk. 80 Martins), Matic, Salvio, Aimar (Dk. 46 Gaitan), Ola John (Dk. 64 Rodrigo), Cardozo
Gol: Dk. 72 Egemen Korkmaz (Fenerbahçe)
Sarı Kartlar: Dk. 31 Andre Gomes, Dk. 37 Aimar, Dk. 41 Maxi Pereira, Dk. 45 Ola John (Benfica), Dk. 38 Cristian, Dk. 50 Mehmet Topal, Dk. 90 Webo (Fenerbahçe)



MAÇTAN NOTLAR:
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, UEFA Avrupa Ligi yarı final ilk maçında Portekiz'in Benfica takımıyla yaptıkları mücadelede Avrupa kulvarındaki ideal 11'ini sahaya sürdü. Sakatlığının ardından Süper Lig'de son oynanan Gençlerbirliği maçında takıma katılan Sow'un da 11 kişilik kadroya dahil edilmesiyle, sarı-lacivertliler ideal kurgusuyla bu önemli maça çıktı. Çeyrek finalde Lazio'ya karşı Kadıköy'de gerçekleştirilen karşılaşmada sakatlanan ve ardından 4 resmi maçta oynayamadıktan sonra Gençlerbirliği müsabakasının ikinci yarısında forma bulan Sow, Benfica maçının ilk 11'inde kendisine yer buldu. Sarı kart cezalısı Caner Erkin'in bulunmadığı 18 kişilik kadroya, Hasan Ali Kaldırım, Serdar Kesimal ve Stoch da dahil edilmedi. Teknik direktör Kocaman, ligde Gençlerbirliği karşılaşmasında ilk 11'de yer verdiği genç futbolcu Salih Uçan'ı, Benfica karşısında yedekler arasında tuttu. Portekiz temsilcisinin kadrosunda, sarı kart cezalıları Andre Almeida ve Enzo Perez'in yanı sıra sakatlığı nedeniyle İstanbul'a getirilmeyen Luisao bulunmadı. Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç da karşılaşmayı izledi. Kılıç'ı stada gelişinde Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan karşıladı.

TRİBÜNLER DOLDU
Fenerbahçe'ye Avrupa arenasındaki önemli mücadelesinde taraftarı büyük destek verdi. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın tribünleri tamamen dolarken, taraftarlar maç öncesi yaptıkları tezahüratlarla coşkulu bir atmosfer oluşturdu. Maç nedeniyle Kadıköy-Kartal metro hattı seferleri saat 01.00'a kadar uzatıldı. Karşılaşma öncesi statta yapılan anonsta, taraftarlara sefer saatlerinin uzatıldığı duyuruldu. Benfica'yı az sayıda taraftarı desteklerken, 2 bin 500 seyirci kapasiteli misafir takım taraftar tribünü boş kaldı. Karşılaşmada 23'ü yabancı olmak üzere, toplam 216 basın mensubu görev yaptı. Maçın başlamasından önce stat dışında toplanan taraftarlar, meşaleler yakıp, tezahüratlar eşliğinde büyük bir coşkuyla mücadeleyi bekledi. Karşılaşma, vefat eden Fenerbahçe'nin eski milli futbolcusu ve kulüp genel müdürü Serkan Acar için yapılan saygı duruşundan sonra başladı.


ÇİZGİ HAKEMİNİN KARARIYLA...
UEFA Avrupa Ligi yarı final ilk maçında Portekiz'in Benfica takımını 1-0 yenen Fenerbahçe, rövanş öncesi rakibi karşısında avantaj elde etti. Kadıköy'de güçlü rakibi karşısında seyircisinin de desteğiyle etkili bir futbol sergileyen sarı-lacivertliler, aldığı bu galibiyetle hedeflediği Amsterdam'daki finale daha da yaklaştı. Mücadelede bir penaltı atışından yararlanamayan "Sarı Kanarya", rakip kale önünde yarattığı çok sayıda tehlikenin ardından aradığı gole ancak 72. dakikada Egemen Korkmaz ile ulaştı.
Egemen, savunmanın uzaklaştırmaya çalışırken yükseklik kazandırdığı topu, direğin yanında kafa vuruşuyla filelere göndererek, takımını 1-0 öne geçirdi. Egemen'in vuruşunda topu savunma kale içinden çıkardı. Maçın hakemi Sırp Mazic, çizgi hakeminin kararıyla gol kararını verdi. Sarı-lacivertlilerin Benfica karşısında aldığı 1-0'lık galibiyet, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda taraftarlara büyük bir sevinç yaşattı. Karşılaşmanın ardından futbolcular, kendilerini çağıran taraftarlara giderek, tribünleri selamladı.

EGEMEN'İN GOLLERİ KAZANDIRIYOR
Fenerbahçe'nin savunma oyuncusu Egemen Korkmaz, bu sezon Avrupa kupalarında attığı 2 golde de takımına galibiyeti getirdi. Sarı-lacivertli takımın (C) Grubu'nda AEL Limassol ile deplasmanda yaptığı maçta attığı tek golle galibiyeti getiren Egemen, yarı final turundaki önemli mücadelede de Benfica filelerini havalandıran ve yine takımını galibiyete taşıyan isim oldu.

FENERBAHÇE'NİN 3 ŞUTU DİREKTEN DÖNDÜ
Portekiz temsilcisi karşısında taraftarının da desteğiyle etkili bir futbol ortaya koyan Fenerbahçe'nin 3 şutunda top direklerden döndü. Mücadelenin ilk yarısında 18. dakikada Sow'un kafa vuruşunda, ilk yarının uzatma dakikalarında Cristian'ın kullandığı penaltı atışında ve ikinci yarıda 51. dakikada Kuyt'ın vuruşunda adeta direkler gole izin vermedi.

TOPAL VE WEBO CEZALI
Karşılaşmanın ikinci yarısında sarı kart gören Mehmet Topal ve Webo, yarı finalin rövanşında cezalı duruma düştü. UEFA Avrupa Ligi'nde grup maçlarından itibaren toplamda 3 sarı karta ulaşan iki futbolcu, 2 Mayıs Perşembe günü Lizbon'da oynanacak rövanş mücadelesinde forma giyemeyecek.
Benfica'da ise sarı kart gören Ola John, rövanşta cezalı oldu.

BARONİ'NİN PENALTI ÜZÜNTÜSÜ
Maçın ilk yarısının uzatma dakikalarında Fenerbahçe'nin kazandığı penaltı atışını gole çeviremeyen Cristian, büyük bir üzüntü yaşadı. Karşılaşmanın 45 2. dakikasında penaltı atışını kullanan Brezilyalı futbolcu, topu yan direğe nişanladı. Bu önemli gol fırsatını değerlendiremeyen Cristian, ellerini yüzüne kapatarak üzüntüye boğuldu. İlk yarının bitiş düdüğünün ardından takım arkadaşları, Cristian'ın yanına gelerek teselli etti. Takım arkadaşlarıyla soyunma odasına doğru giden Cristian'a tribünler de tezahüratlarla destek verdi.

MEİRELES SAKATLANDI
Fenerbahçe'nin Portekizli futbolcusu Meireles, 61. dakikada sakatlanınca oyundan çıkmak zorunda kaldı. Meireles'in yerine 64. dakikada genç futbolcu Salih Uçan oyuna dahil edildi.



Chelsea İsvicre'den Ada'ya mutlu gidiyor

UEFA Avrupa Ligi'nde İsviçre ekibi Basel ile İngiliz temsilcisi Chelsea yarı final ilk maçında karşı karşıya geldi. St. Jakob Park'ta oynanan karşılaşmada gülen taraf 2-1'lik skorla konuk ekip Chelsea oldu. 

Basel [1 - 2] Chelsea 

12' [0 - 1] V. Moses
87' [1 - 1] F. Schär (Penaltı)
90+3' [1 - 2] D. Luiz 
 
CHELSEA, MOSES İLE BAŞLADI!
Hızlı başlayan karşılaşmanın 12. dakikasında Chelsea, Victor Moses'in golüyle Balse karşısında 1-0 öne geçti. Basel bu golle büyük bir şok yaşarken, kısa sürede toparlandı ve oyuna ortak olmaya çalıştı. Ancak dersine iyi çalışan Chelsea rakibine ilk yarıda önemli bir fırsat vermedi ve soyunma odasına 1-0 önde gitti.
BASEL DİREĞE TAKILDI!
İkinci yarıya hızlı başlayan Basel, Chelsea kalesine geliştirdiği ilk atakta önemli bir fırsat yakaladı. Maçın 48. dakikasında Basel'den Valentin Stocker'ın şutunda meşin yuvarlak Peter Cech'in bakışları arasında direkten dönerken, İsviçreli taraftarlar büyük bir üzüntü yaşadı.
TORRES'İN BÜYÜK ŞANSSIZLIĞI!
Karşılıklı atakların arttığı ikinci yarıda Basel'in ardından Chelsea de direğe takıldı. Maçın 54. dakikasında Eden Hazard'ın kale önüne harika getirdiği topa Fernando Torres gelişine sert vuru ama meşin yuvarlak direğe takıldı.
CHELSEA GERİ ÇEKİLDİ VE PENALTI!
Maçın son bölümlerine doğru Basel topun kontrolünü tamamen eline alırken, Chelsea yarı sahasına çekildi ve savunma yapmayı tercih etti. Ancak Chelsea'nin bu fikri 87. dakikada pahalıya patladı. Ceza sahasında gelişen Basel atağında Cesar Azpilicueta'nın Valentin Stocker'a yaptığı harekt sonrasında maçın Çek hakemi Pavel Kralovec penaltı düdüğünü çaldı. Fabian Schar penaltıyı gole çevirerek skoru 1-1 yaptı.
DAVID LUIZ, BASEL'İ AĞLATTI!
Kalesinde beraberlik golünü gören Chelsea, kalan bölümde öne geçebilmek adına Basel kalesine tüm hatlarıyla yüklendi. Baskı sonucunda yarı sahasında çıkamayan Basel, Chelsea'yi durduramadı ve 90+3. dakikada savunmadan ileriye çıkan David Luiz attığı golle Chelsea'ye galibiyeti getirdi.
İsviçre deplasmanında avantajlı bir skor alan Chelsea, rövanş maçını 2 Mayıs tarihinde Stamford Bridge'de oynayacak.

Basel; Sommer, Joo Ho, Degen, Dragovic, Schär, Die, Stocker, F. Frei, Salah, Elneny, Streller 11'i ile çıktı.
Chelsea; Cech, Ivanovic, Cole, Luiz, Terry, Azpilicueta, Ramires, Lampard, Hazard, Torres, Moses 11'i ile yer aldı. 

25 Nisan 2013 Perşembe

Cristian Baroni Penaltıyı böyle kacırdı (VIDEO)

Benfica karşısında penaltı kaçıran Cristian Baroni, büyük üzüntü yaşadı !

UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcimiz Fenerbahçe'nin Benfica ile karşılaştığı mücadelenin 45. dakikasında Cristian Baronipenaltı kaçırarak büyük üzüntü yaşadı.

Brezilyalı oyuncu, ilk yarının uzatma dakikaları oynanırken Gökhan Gönül'ün ceza sahası içinde düşürülmesinin ardından kazanılan penaltıyı kullanmak için topun başına geldi. Kalecinin sağına topu gönderen Cristian'ın şutu direkten oyun alanına döndü, bu vuruşun ardından ise ilk yarı sona erdi. Pozisyonun ardından Cristian Baronibüyük üzüntü yaşarken oyuncuyu arkadaşları teselli etti.




Brezilyalı oyuncunun ilk yarının bitiş düdüğünün ardından ise gözyaşları içerisinde soyunma odasına koşması dikkatlerden kaçmadı.

12.Kupon |Günün Bankosu

12. Kuponda Günün Bankosu





Bugün Türkiye seninle Fenerbahce !


FENERBAHÇE BENFİCA'YI AĞIRLIYOR

Sarı-lacivertliler, UEFA Avrupa Ligi finaline giden yolda Benfica ile yarı final ilk maçında bugün karşılaşacak. Kadıköy'deki dev maç saat 22:05'te başlayacak ve STAR TV'den naklen yayınlanacak.
Avrupa kupaları tarihinde ilk kez yarı finale kalan sarı-lacivertli ekip, rakibi karşısında Kadıköy'deki randevuda seyircisinin de desteğiyle tur için avantajlı skor elde etmek amacında. Maç biletlerinin tamamı ise daha önce tükendi.

İŞTE MUHTEMEL 11'LER

FENERBAHÇE: 4-2-3-1
Volkan - Gökhan, Yobo, Egemen, Ziegler - Meireles, Mehmet Topal - Kuyt, Cristian, Sow - Webo
BENFICA: 4-3-3
Arthur - Pereira, Jardel, Garay, Melgarejo - Matic, Gomes, Gaitan - Salvio, Lima, Ola John

TEK EKSİK CANER

Benfica maçı öncesi sarı-lacivertli takımda tek eksik, sarı kart cezalısı Caner Erkin.
Çeyrek final turunda Lazio ile deplasmanda yapılan maçta gördüğü sarı kart nedeniyle gruplardan itibaren üçüncü kartını alan Caner cezalı duruma düştüğü için yarınki maçta takımını yalnız bırakacak.

SOW OYNAYABİLİR

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın, sakatlığının ardından ligdeki Gençlerbirliği maçıyla birlikte takıma dönen Moussa Sow'a yarınki mücadelede ilk 11'de görev vermesi bekleniyor.

FENERBAHÇE'DE 6 FUTBOLCU KART SINIRINDA

Benfica maçı öncesi Fenerbahçe'de 6 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.
UEFA Avrupa Ligi'nde grup maçlarından bu yana ikişer kartları bulunan kaleci Volkan Demirel, Egemen Korkmaz, Ziegler, Mehmet Topal, Meireles ve Webo yarın da kart görmeleri durumunda rövanşta cezalı olacak.
Andre Almeida ve Enzo Perez'in kart cezaları nedeniyle forma giyemeyeceği Benfica'da ise Carlos Martins, Ola John, Rodrigo ve Melgarejo sarı kart ceza sınırında.

BENFICA'DA 3 EKSİK VAR

Benfica ise Fenerbahçe maçına ideal 11'i ile çıkamayacak. Portekiz ekibinde as oyunculardan Luisao sakatlığı, Perez ve Almeida ise cezaları nedeni ile forma giyemeyecek.

`Dört´mund 4:1 Real Madrid


Şampiyonlar Ligi yarı finali ilk maçında Borussia Dortmund, İspanyol devini ağırladığı maçı 4-1 kazandı.

Şampiyonlar Ligi yarı finalinin ikinci maçında da bir Alman ekibi Borussia Dortmund, yine bir İspanyol ekibi Real Madrid'e 4 gol birden atarak önemli bir avantaj elde etti. Bilindiği gibi dün oynanan maçta da yine bir Alman ekibi olan Bayern Münih, konuk ettiği İspanya'nın ünlü takımını 4 - 0 mağlup etmişti.

Borussia Dortmund'a büyük avantajı getiren 4 golü de Lewandowski kaydetti. Borussia Dortmud'lu oyuncu 8, 50. 57 ve penaltıdan 67. dakikada Real Madrid ağlarını havalandırdı. Real Madrid'in tek golünü ise 42. dakikada Cristiano Ronaldo kaydetti.

İLKAY GÜNDOĞAN PARLADI

Borussia Dortmund'da Türk oyuncu Nuri Şahin forma giymezken maça damgasını vuran isimlerden İlkay Gündoğan 90+1. dakikada yerini Schieber'e bıraktı.
Real Madrid'de ise Mesut Özil 90 dakika sahada kaldı.

Robben Aslan oluyor

Galatasaray yeni sezona büyük hedeflerle girerken transferde de yıldız oyuncuları listesine almış durumda.


Bayern Götze'yi bitirdi ve Hollandalı yıldız Alman devinde yolun sonuna geldi. Robben için artık her yol Galatasaray'a çıkıyor ve Sneijder vatandaşını bekliyor.
Ligde şampiyonluğa çok yaklaşan Galatasaray, transferde boş durmayacak ve Şampiyonlar Ligi'ne yakışan bir top-class bir takım kuracak. Amk'dan Bahadır Çokişler'in haberine göre; Drogba ile Sneijder'in parasını fazlasıyla çıkaran ve mali açıdan sorunu olmayan sarı-kırmızılılar, bir dünya yıldızını daha 'Aslan' yapmaya kararlı.

GÖTZE GELDİ İŞİ BİTTİ

Dortmund'un yıldızı Götze'nin transferini 37 milyon euroya bitiren Bayern Münih, 2015'e kadar sözleşmesi bulunan Robben ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor, Galatasaray da tetikte bekliyor.
Alman devinde bu sezon ilk 11'e girmekte zorlanan ve Götze transferi ile forma şansı iyice azalan Hollandalı oyuncu, milli takımdaki arkadaşı Sneijder ile İstanbul'da buluşabilir.
Cimbom Robben için 10 milyon euronun üzerinde bonservisi gözden çıkardı ve menajerler aracılığıyla Bayern Münih'e haber yolladı. İki kulübün pazarlık masasına oturması an meselesi...

INTER DE PEŞİNDE AMA ...

29 yaşındaki oyuncu, Türkiye'de şampiyonluğun en güçlü adayı olan Galatasaray'da oynamaya artık sıcak bakıyor. Inter de Arjen Robben ile ilgileniyor ama İtalyan devi sarı-kırmızılılar kadar bu transfere bütçe ayırmaya yanaşmıyor.

SNEIJDER'İ HEYECAN SARDI

Robben ismi sadece Galatasaray taraftarını değil oyuncularını da fazlasıyla heyecanlandırdı. Real Madrid'de Robben'in kader ortağı olan 1984'lü Wesley Sneijder, Hollanda Milli Takımı'nda kaptanlığını yaptığı yaşıtını Galatasaray'a bekliyor. Gelecek sezon Sneijder'e göre bir takım kurmayı düşünen sarı-kırmızılı yönetim, Robben için şartları sonuna kadar zorlamayı düşünüyor.

KARİYERİ TARTIŞILMAZ

Hollanda Milli Takımı ile 1 Dünya Kupası finali, Chelsea ve Bayern Münih formaları ile 2 Şampiyonlar Ligi finali oynayan Arjen Robben'in kariyeri başarılarda doldu. Chelsea ile 2 Premier Lig şampiyonluğu, Real Madrid ile 1 La Liga şampiyonluğu bulunan Robben, Bayern Münih ile 2. Bundesliga şampiyonluğuna geçtiğimiz haftalarda ulaştı.

FENERBAHÇE DE İSTİYOR

Götze'nin Bayern Münih'e transferi Türkiye'de ses getirdi. Alman devinde Robben'e yol görünmesi, Galatasaray'ın dışında Fenerbahçe'yi de harekete geçirdi. Sarı-lacivertli yöneticiler, Robben'in bonservisini sordu. Ancak bu transferde Drogba-Sneijder faktörü ile Aslan ezeli rakibine göre bir adım önde.

GUARDIOLA SONU OLDU

Bayern Münih'te Müller ve Ribery gibi yıldızların gölgesinde kalmaya başlayan Arjen Robben için sonun başlangıcı Guardiola transferi oldu! Robben, önümüzdeki sezon Alman devini çalıştıracak Guardiola'nın sistemine uymuyor. Bu görüşü, Bayern Münih'in eski teknik direktörü Ottmar Hitzfeld'in şu açıklaması tam anlamıyla destekliyor: "Robben sezon sonunda kulübünden ayrılmalı çünkü Guardiola'nın oyun sistemine hiç uymadığını düşünüyorum."

HOLLANDALI YILDIZIN ALTERNATİFİ FİLDİŞİLİ

Robben transferi gerçekleşmezse, hücum hattı Gervinho ile güçlenecek. Fildişili Drogba ve Eboue, vatandaşlarının sarı-kırmızılı formayı giymesi için devreye girecek...
Galatasaray'da yeni moda Fildişili yıldızlar oldu. Didier Drogba ve Emmanuel Eboue'den çok memnun kalan sarı-kırmızılılar, yanlarına bir vatandaşlarını daha getirmeye hazırlanıyor: Gervinho.
Ancak Aslan'ın ilk tercihi tabii ki Arsenal'in yıldızı değil. Cimbom, Bayern Münih forması giyen Robben'i almak istiyor. Fakat piyasası yüksek olan Hollandalı futbolcu kadroya katılmazsa, Gervinho'ya parçalı giydirilecek.
Süratlı yapısı ve top tekniği ile dikkat çeken yıldız oyuncunun bonservis bedeli Galatasaray'ın cebini yakmayacak düzeyde: 6-7 milyon euro.
Eboue ve Drogba'nın milli takımdan çok iyi tanıdığı ve gelmesi için olumlu konuştuğu Gervinho da İstanbul seçeneğine sıcak bakmaya başladı.

24 Nisan 2013 Çarşamba

Bayern Münih ´Barca´ladi gecti !


Şampiyonlar Ligi'nde yarı final ilk maçında Bayern Münih, Allianz Arena'da Barcelona'yı konuk etti.

Ev sahibi takım sahaya; Neuer, Dante, Boateng, Lahm, Ribery, Javi Martinez, Robben, Müller, Alaba, Schweinsteiger, Gomez ile çıktı.
Barcelona'nın ilk 11'i ise şöyle: Victor Valdes, Daniel Alves, Pique, Bartra, Jordi Alba, Xavi, Iniesta, Busquets, Alexis Sanchez, Messi, Pedro.

BARÇA'YA 4 GOL BİRDEN

Bayern Münih, 25,  49, 72 ve 82. dakikalarda bulduğu gollerle karşılaşmayı 4-0 önde bitirdi.

BARCELONA KAYIP

Barcelona yüzde 63'e yüzde 37'lik bir topa sahip olma oranı yakalasa da gol pozisyonu anlamında bir varlık gösteremedi. Bayern zafere giderken rakip kalede tam 13 kez gol girşiminde bulunurken bu oran Barcelona'da sadece 4'tü. Kaleyi bulan şutlarda da Almanların tam bir üstünlüğü vardı: 9 - 2

RÖVANŞ 1 MAYIS'TA

İki takım arasındaki rövanş maçı, 1 Mayıs'ta İspanya'nın Barcelona kentinde yapılacak.

Nobre'nin yeni takımı..

Flaş transfer

Golcü oyuncu yeni sezonda Kayserispor forması giyecek. Tecrübeli oyuncu, Kayserispor ile 2 yıllık anlaşma sağladı.

NTVSPOR'un haberine göre; Nobre Kayserispor'da. Sezon sonunda Mersin İdman Yurdu ile sözleşmesi sona erecek olan Mert Nobre, yeni sezon için Kayserispsor ile 2 yıllık anlaşma sağladı.

Spor Toto Süper Lig'e veda etmesi kesinleşen Mersin İdman Yurdu ile sözleşmesi sezon sonu bitecek Nobre, Kayserispor'dan gelen teklifi kabul etti. Golcü futbolcu sarı-kırmızılılarla 2 yıllık anlaşma sağladı.

Nobre'nin tercihinde vatandaşı Bobo ile birlikte oynayacak olması etkili oldu. Türkiye macerasına 2003-2004 sezonunda Fenerbahçe'de başlayan Nobre, 3 yıl sarı-lacivertli formayı giymişti. Golcü futbolcu daha sonra 5 sezon Beşiktaş'ta oynamıştı. Nobre'nin Spor Toto Süper Lig'de forma giydiği 241 maçta 92 golü bulunuyor.

23 Nisan 2013 Salı

Portekiz'e dönmek istiyorum !

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Hugo Almeida önemli açıklamalarda bulundu

Beşiktaş'ta forma giyen Almeida, Portekiz basınına çarpıcı açıklamalar yaptı... Almeida, "Beşiktaş'ta mutluyum ve 1 sene daha kontratım var. Türkiye'de insanların beni sevdiğini düşünüyorum, fakat geleceğim belirsiz. Premier League ve La Liga'yı beğeniyorum, ama Portekiz'e dönmek istiyorum. Her şey gelecek tekliflerle ilgili ve bunun da üzerinde olaylar Beşiktaş'ın istekleri ile şekillenecek" diye konuştu.

Portekizli yıldız, "Porto'nun yeri gerçekten ayrı ve kulübe çok şey borçluyum, çünkü ben orada büyüdüm. Porto'ya duygusal yakınlığım olsa da diğer takımlara da kapıyı kapatmıyorum. Benfica ve Sporting de büyük takımlar. Böyle büyük takımlarda kim oynamayı istemez ki" ifadelerini kullandı.

 
=============== Sponsored by Domains-for-free.de ===============