TARAFSIZ SPOR HABERLERI

.

7 Mayıs 2013 Salı

Ahmet Çakar: En Serefsiz Hayvan Aslan!

Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol programına Ahmet Çakar ve Rasim Ozan Kütahyalı'nın tartışması damga vurdu.

Beyaz TV'de Ertem Şener'in sunduğu Derin Futbol programında Galatasaray'ın arması iki ünlü ismi birbirine düşürdü. 

AHMET ÇAKAR: ASLAN DÜNYANIN EN ŞEREFSİZ HAYVANI 


Ahmet Çakar, Galatasaray'ın simgesi hakkında dünyanın en şerefsiz hayvanı aslan deyince Rasim Ozan Kütahyalı'yı kızdırdı. Kütahyalı Çakar'ı protesto ederek stüdyoyu terk etti. 

Daha sonra Ertem Şener'le Ahmet Çakar arasında aslan polemiği devam etti. Ertem Şener, aslanın özelliklerini anlatırken Ahmet Çakar da aslanın, özellikle erkek aslanın neden şerefsiz olduğuna açıklık getirdi. 

Ahmet Çakar, ''Aslan 20 saat uyur, dişi gider avlanmaya'' dedi. Bunun üzerine Ertem Şener, Ahmet Çakar'a karşı çıktı. 

RASİM OZAN: ŞAMPİYONLUĞA GÖLGE DÜŞÜRÜYORSUN 

Stüdyoya geri dönen Rasim Ozan Kütahyalı, programın kapanmasına itiraz ederek Ahmet Çakar'dan açıklama bekledi. Kütahyalı, ''Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamalarına gölge düşürüyorsun'' dedi. 

Ahmet Çakar, aslana için neden "şerefsiz" dediğine yeniden açıklık getirerek aslan simgesinin Galatasaray'a yakışmadığını savundu. 

Rasim Ozan Kütahyalı da "Ben de kanaryalar çok iğrenç ve sakil desem" sözleriyle karşılık verdi. Ertem Şener araya girerek "Rasim provokasyon yapma" dedi. 

Bu sefer Ahmet Çakar söz alarak Rasim Ozan Kütahyalı'ya "Galatasaraylılar bu yüzden kırıldıysa en büyük şerefsiz benim. Ancak sen, fikirlerine aykırı herkese Ergenekoncu yaftası takarak bu ülkede geri dönşü olmayan yaralar açtın, ben hiç değilse aslanlara salladım. Sana yazıklar olsun" sözleriyle yüklendi.

0 Yorumlar:

Yorum Gönder

 
=============== Sponsored by Domains-for-free.de ===============